I dag kan alla människor bära kontaktlinser mer eller mindre. Det finns kontaktlinser för i stort sett alla synfel. Kontaktlinser innebär en fantastisk frihet.

Vi håller oss informerade om utvecklingen inom kontaktlinser. Därför kan vi erbjuda det bästa för just dina ögon. Vi gör en undersökning av dina ögon och kommer tillsammans med dig överens om vilka linser som passar just dig bäst.

Har du funderat på att prova linser ? Hör av dig om mer information. Du får prova till en kostnad av 495 kr. I detta pris ingår synundersökning, hälsokontroll av dina ögon, linser för prov och återbesök.

Engångskontaktlinser är alternativet för dig som vill ta ett par nya linser när helst du behöver. När du ska sporta, arbeta eller gå på fest. Du kan självklart även använda dem mera kontinuerligt, dag för dag, i vardagen.

Dygnet runt-linser släpper jämfört med andra linstyper igenom mer syre och gör det möjligt att behålla samma lins i ögat dygnet runt i 29 dygn. Rekommendation är att ta ur dem någon natt i veckan.Njut av enkel skötsel och säkert bärande!

Månadskontaktlinser är ett bra och prisvärt alternativ som du tar ut, rengör och desinficerar varje dag. Ersätts vid slutet av månaden av ett nytt par.

Progressiva kontaktlinser gör det möjligt att fokusera på alla avstånd. Finns som månadslins och engångslins.

MiSight 1 day är den första mjuka kontaktlinsen med bevisad bromsande effekt på utvecklingen av närsynthet hos barn